Mindset!!
29 augustus 2025 - Den Haag, Nederland
Voor het eerst in mijn leven ben ik een paar dagen voor mijn vakantie nog steeds niet met de reis bezig. Heb mij vanmorgen echt moeten aanzetten tot het pakken van wat spullen. Nu moet ik wel zeggen dat het reizen eigenlijk ook wel weer zo in mijn systeem zit dat ik zo goed als alles binnen een paar uur heb klaarliggen en ik daarnaast ook weer enorm om mezelf lachen dat als ik naar al die georganiseerde glad gestreken stapeltjes kijk dat dat gelukkig nog niet is veranderd. Dit jaar ook maar een iets grotere koffer. Vorig jaar moest ik toch wel even een reisgenoot lief aankijken met alle souvenirs die ik had gekocht.
Maar even terug naar de mindset. De afgelopen 2 maanden stonden zo vol van andere dingen dat de snel naderende vertrekdatum behoorlijk als een verrassing komt en ik ook nog niet heel erg in de mood ben. Het begon met een fietsongeval, waar ik nog steeds dagelijks de pijn van in mijn schouder heb, verzekeringsgedoe, schildklier van zowel Peter als van mij die er opeens mee ging stoppen met alle lichamelijke klachten en vermoeidheid tot gevolg, twee afgestudeerde kinderen, de laatste die uit huis is gegaan, een breakup bij de oudste...kortom niet stil gezeten, emoties alle kanten op gegaan en dus ook (nog) niet echt toegeleefd naar woensdag.
Dit weekend maar eens beginnen met mij iets meer te verdiepen in Sri Lanka. Maandag nog een dagje werken en woensdag vertrekken. Twee keer knipperen en ik sta op Schiphol.
Annechien:29 augustus 2025Een hele fijne vakantie nicht! Leuk om je verhalen weer te lezen!
Fons:29 augustus 2025Leuk om weer een soort van deelgenoot van je reis te mogen zijn. Alvast een fijne en mooie reis gewenst!
Monique:29 augustus 2025Fijne vakantie en geniet ervan
Anna Stoffers Strijkers:1 september 2025Hele fijne vac , en kom gezond weer thuis.
Mark:3 september 2025Heel veel plezier en geniet ervan.